Heineken en Social Capital gaan opnieuw driejarige samenwerking aan.

12 april 2023
Heineken en Social Capital gaan opnieuw driejarige samenwerking aan:
Wij verbinden werknemers met een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking aan werkgevers in de horeca.
Den Haag, 12 april 2023 - In Brasserie Amare tekenden Heineken Nederland met ons opnieuw een driejarige overeenkomst om samen te werken aan sociale werkgelegenheid. Wij geloven er namelijk in dat er voor iedereen met een arbeidsbeperking die graag wil werken, een leuke en betaalde baan is

Onze samenwerking gaat al drie jaar terug. Met het geld dat Heineken in Social Capital heeft geïnvesteerd zijn inmiddels honderden banen gerealiseerd voor mensen met een arbeidsbeperking die graag willen werken. In Brasserie Amare, een van onze eigen HUB locaties, worden medewerkers opgeleid en begeleid in een baan in de horeca. Vervolgens stromen onze medewerkers door en komen ze op externe werkplekken terecht, zoals de Heineken Experience, het hoofdkantoor van Heineken Nederland in Leiden en klanten van Heineken zoals het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. 

Ons doel is om de komende jaren in Amsterdam, Den Haag, Breda en Rotterdam een nieuwe HUB locatie te openen om zo nog meer mensen aan banen te helpen. Voor eind 2030 willen wij ruim 1000 mensen met een arbeidsbeperking in dienst hebben. 

Voor vragen en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met info@socialcapital.nl

ZOEKTERM.