Doelgroep.Onze medewerkers hebben een zichtbare of onzichtbare arbeidsbeperking. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan autisme, borderline, lichamelijke of verstandelijke aandoeningen, auditieve- of visuele beperkingen, of een profiel en/of achtergrond dat het moeilijk maakt om zelfstandig aan een baan te komen of die te behouden, zoals vluchtelingen en ex-gedetineerde of ex-verslaafde.
Begeleiding.Wij nemen onze medewerkers aan voor een specifieke arbeidsregio zodat ze zoveel mogelijk dichtbij huis kunnen werken. Per regio hebben we een vast contactpersoon voor de zakelijke aspecten en een jobcoach om de medewerkers te begeleiden. Een jobcoach begeleid ongeveer 20 medewerkers die verspreid kunnen zijn over verschillende locaties. Deze jobcoach zal dus ook regelmatig op locatie aanwezig zijn om de begeleiding te faciliteren.

 

ZO STARTEN, VINDEN EN
VERBINDEN WIJ.

Wij plaatsen mensen die aan de kant staan weer midden in de samenleving.

STARTEN VANUIT EEN HUB.

Het begint allemaal bij een centrale HUB. Per regio is er een centrale horecagelegenheid die als startpunt dient voor het opleiden van onze medewerkers.

JOBCARVING.

Samen met de bedrijven brengen wij de functies in kaart die door talenten van Social Capital uitgevoerd kunnen worden. Wij zoeken naar werkzaamheden die passen bij de kwaliteiten van onze mensen, zodat hun inspanning meerwaarde oplevert.

VINDEN VAN JUISTE TALENT.

Social Capital zorgt voor de volledige werving, selectie, administratie en verloning van haar personeel. Hierbij werken wij samen met de lokale gemeentes, het UWV en andere sociale ondernemers.

JOBCOACHING.

Onze jobcoaches zijn Noloc gecertificeerd en elke dag in de praktijk betrokken bij het inwerken, begeleiden en trainen van onze medewerkers. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de inzetbaarheid op de werkvloer en persoonlijke ontwikkeling.

VERBINDEN AAN EEN BAAN.

Zodra onze medewerkers zijn uitgeleerd bij de centrale HUB en klaar zijn voor de volgende stap, helpen wij hun bij het vinden van een vaste baan bij een van onze horeca, events & venue partners.
Samen met onze partners gaan wij het avontuur aan, op weg naar duurzame sociale vooruitgang, want wij geloven dat verbinden werkt.

WIJ VERBINDEN.

Mensen met hun passies.

Wanneer wij mensen aannemen bij Social Capital, kijken wij vooral naar wat die persoon leuk vindt om te doen en wat hij of zij goed kan of wil leren. Wij werken daarom ook niet met specifieke functies, maar zoeken voor de werknemers naar taken die zoveel mogelijk aansluiten bij hun passie. 
Lees meer

Ondernemers met nieuwe talenten.

Wij geloven dat ondernemers daar hun voordeel uit kunnen halen. Niet alleen omdat het gewoon ontzettend leuk is om met onze medewerkers te werken, maar ook omdat het de ruimte bied aan de huidige medewerkers om meer te focussen op datgene waar zij weer goed in zijn. Zo verlagen we samen de afstand tot de arbeidsmarkt en verhogen we de arbeidsproductiviteit.
Lees meer

Flexibiliteit met ervaring.

Door de samenwerking tussen Happy Tosti, Mileuwerk en HEINEKEN en daar de juiste mix aan mensen aan te verbinden, hebben we een breed scala aan ervaring en een goede mix aan persoonlijkheden die ervoor zorgen dat we op verschillende niveaus met jullie mee kunnen denken en samen kunnen werken. 
Lees meer

Participeren met ontzorgen.

Onze kracht ligt in het selecteren, opleiden en coachen van medewerkers met een zichtbare en onzichtbare arbeidsbeperking. Wij ondersteunen onze partners hierin door persoonlijk afgestemde on-site aanwezigheid en of-site begeleiding. 
Lees meer

ONZE MEDEWERKERS.


Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag willen werken. Onze belangrijkste regel is dat je het leuk vindt wat je doet, de rest komt vanzelf.

HET TEAM.

David Algemeen directeur
Wouter Social Capital Werkt Directeur
Norina Mensen & Cultuur Directeur
Wibe Financieel directeur
Jasper Commercieel directeur
Clemens Operationeel Directeur Hospitality
Alex Finance
Laura Administratie
Wei Finance
Paulien Commercieel
Sophie Business development
Stijn Business Development
Nicole Business development
Mitchell Marketing
Kiren Mensen & Cultuur
Emma Mensen & Cultuur
Heleen Jobcoach Coordinator
Inal Jobcoach
Roos Jobcoach
Lukas Jobcoach
Lyanda Jobcoach
Gitte Jobcoach

ZOEKTERM.