WERKEN MOET GEWOON LEUK ZIJN.
Je begint met werken in een centrale HUB waar je tijdens jouw proefperiode de ruimte en de tijd krijgt om te wennen aan een baan in de horeca. Normaal gesproken stroom je door na een periode van maximaal 2 maanden naar een betaalde baan. Ons doel is om jou een vast contract te geven. Lees meer over onze werkwijze.

Wil je werken bij Social Capital? Klik op inschrijven en vul het formulier in. Wij nemen contact met jou op om kennis te maken.
Met elke dag 1 tip blijf ik leren en groeien
Sam
Hoe werkt het?

Het verhaal van Sam.
1. INTERESSE
Sam was op zoek naar een baan. Hij wilde graag leren om in de bediening van een restaurant te werken. Via onze website vulde Sam het inschrijfformulier in.
2. KENNISMAKING
Stefanie, de jobcoach, maakte een afspraak met Sam om kennis te maken. Ze spraken over wat Sam leuk vindt om te doen en over wat hij nog wil leren. Stefanie vertelde Sam welke hulp zij hem kan bieden om veel te leren op zijn nieuwe werkplek.
3. STARTEN MET WERK
Sam kon meteen aan de slag bij het centrale HUB in Leiden. Hier kreeg hij de tijd om te wennen aan de werkplek en leerde hij veel nieuwe werkzaamheden onder begeleiding van Stefanie en zijn nieuwe collega’s.
4. CONTRACT
Na een proefperiode van 2 maanden kreeg Sam een contract aangeboden door Social Capital voor een betaalde baan. Hij werkt nog steeds bij het centrale HUB en kijkt uit naar de volgende stap. Misschien wel een betaalde baan in een ander restaurant.
INSCHRIJFFORMULIER
Ben jij klaar voor een leuke baan? Vul dan je gegevens in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact op. Staat jouw regio er niet tussen, vul dan je woonplaats in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

FAQ.
Meer vragen? Ga naar de FAQ of neem contact met ons op.

Hoe word ik begeleid?

Bij Social Capital hebben we een interne jobcoach die jou gaat coachen op het werk, om ervoor te zorgen dat je weet wat je moet doen en hoe dat precies moet. Dit doen we op basis van een inwerk-schema, waarbij je langzamerhand alle taken zelfstandig leert uit te voeren. De jobcoach blijft ook in een later stadium betrokken bij je ontwikkeling, afhankelijk van hoe het gaat, waar je hulp bij nodig hebt en wat je allemaal nog wil leren.

Hoe werkt het solliciteren?

Zodra je contact met ons op hebt genomen via de site of via je klantmanager/jobcoach, plannen wij graag een gesprek met je in om kennis te maken. Tijdens dit gesprek zijn we vooral benieuwd naar wat je leuk vindt om te doen, waar je soms hulp bij nodig hebt, maar vooral, of het je leuk lijkt om met ons in de horeca te werken! Als het antwoord daarop ja is, gaan we graag samen met jou op zoek naar een geschikte baan.

Moet ik student zijn om bij Social Capital te werken?

Nee, dat hoeft niet. Wij zoeken naar medewerkers die het om wat voor reden dan ook niet lukt om zelf een baan te vinden of te behouden.

Waar kan ik mij aanmelden?


Je kan je aanmelden door het contact formulier op onze website in te vullen. Wij hebben op dit moment werk-locaties in Amsterdam en Leiden. Als je in een andere stad woont hebben we misschien in de toekomst wel een baan voor je. We nemen dan graag contact met je op, als je dat graag wil.

Welke trainingen krijg ik bij Social Capital?

Er wordt voor jou een persoonlijk inwerk schema gemaakt. Je wordt gekoppeld aan een van onze jobcoaches die jou ondersteunt tijdens het inwerken en daarna regelmatig contact met je heeft om te kijken hoe het gaat.  Samen met HEINEKEN Experience (HEX) hebben we ook trainingen ontwikkeld die je gaat volgen om te groeien als horeca medewerker! Denk hierbij aan een hospitality cursus bestaande uit 3 niveaus en een 'HEINEKEN Tap cursus'.

Moet ik werkkleding aanschaffen?

Bij de meeste bedrijven zijn er specifieke kleding voorschriften. Deze zijn verschillend voor de bediening en de keuken. Zodra duidelijk is op welke locatie je gaat werken laten wij je weten welke kleren je zelf moet hebben en welke er voor je worden geregeld. 

Hoe vaak kan ik werken?

Afhankelijk van het aantal uren dat je kan en wil werken, stemmen we samen met de werkgever af hoeveel uur per week je daar aan de slag kan. 

Moet ik ervaring hebben?

Om bij ons te werken hoef je geen ervaring te hebben in de horeca. Het belangrijkste is dat je graag wil werken en dat je het leuk lijkt om bij ons aan de slag te gaan.

Wat ga ik bij Social Capital verdienen?

Onze lonen zijn gebaseerd op de CAO uitzendwerk en zijn afhankelijk van je leeftijd, ervaring en functie. Daarnaast krijg je bij ons de kans om verschillende trainingen te volgen en certificaten te behalen. Dit doen we onder andere in samenwerking met HEINEKEN. Voorbeelden van trainingen zijn de gastvrijheid training of een Tap cursus.

ZOEKTERM.