Social Capital doet donatie aan De Special Social Club

20 september 2022
Met trots kunnen wij mededelen dat we een donatie hebben gedaan van €1000 aan De Special Social Club voor de TCS Amsterdam Marathon 2022!
Sporten is voor mensen met een beperking niet altijd toegankelijk, terwijl het juist zo belangrijk is voor de mentale en fysieke gezondheid van de mens. De Special Social Club brengt daar verandering in:

‘’De Special Social Club werkt drempelverlagend, zodat iedereen kan deelnemen en in aanraking komt met cultuur, de liefde, vrienden, sporten en uitgaan. Met onze activiteiten creëren we impact en vergroten we de bewustwording, omdat we diverse groepen samenbrengen; we verbinden ‘mensen met een beperking’ en ‘mensen zonder een beperking’ aan elkaar.

Met De Special Social Sportclub organiseren wij toegankelijke sportactiviteiten en nemen wij deel aan reguliere sportevenementen. Dit jaar doen wij voor de 2e keer mee aan de Amsterdam Marathon! Hier rennen wij met een grote groep van zowel deelnemers en vrijwilligers willen wij laten zien dat iedereen mee kan doen aan zo’n groot sport evenement, met of zonder beperking!’’
Social Capital wenst alle renners erg veel succes tijdens de marathon. Uiteraard gaan wij zelf ook mee rennen!

ZOEKTERM.